Activitats

2020-10-18
Cultes del diumenge
 • 0

  day

 • :
 • 0

  hour

 • :
 • 0

  min

 • :
 • 0

  sec

Features Intro - CAT

Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no es perdi ningú dels qui creuen en ell, sinó que tinguin vida eterna. Joan 3:16

Entenem l'ajuda social com una expressió pràctica, concreta i genuïna de l'amor de Déu envers els més necessitats. Atén necessitats de diversa índole (materials -els pobres i malalts-, emocionals -els afligits- i socials -els exclosos i discriminats-).

Som església

COMUNIÓ

COMUNIÓ

La comunió en la vida de l'Església de Terol és un element essencial. Només la convivència edifica la comunitat. Motiu pel qual arrenquem amb optimisme, esperança i amb la convicció de l'ajuda de l'Esperit Sant, per edificar la comunitat, en la qual integrar el nostre projecte de vida personal en sintonia amb el projecte comunitari.

MISSIÓ

MISSIÓ

L'Església local és la base i fonament de la bona notícia de l'Evangeli, de Nostre Senyor Jesucrist, ja que la vida comunitària transmet millor que cap altre mitjà la naturalesa sobrenatural de la fe. L'amor entre els germans i les germanes testifica d'una nova dinàmica del cor, d'una realitat transformadora per l'Evangeli i que aquest no és mera teoria.

FORMACIÓ

FORMACIÓ

La vida de l'Església té com a objectiu l'edificació de tots els creients. Una Església madura és aquella en què tots germans i les germanes han arribat a un coneixement profund de la Paraula de Déu (1aPe 2: 2).

CELEBRACIÓ-ADORACIÓ-LLOANÇA

CELEBRACIÓ-ADORACIÓ-LLOANÇA

L'adoració és la festa del reconeixement del nostre Déu, de la seva persona, de la seva obra i de la seva acció salvadora. Celebrant amb alegria, llibertat i creativitat.

Entrades Recents